Matsmarta hjältar

”Fantastiska priser och bra för miljön”

Sandra Söderberg, 28, ser många fördelar med att handla på Matsmart. – Priserna är fantastiska, det är bra för miljön och vi som bor på landet slipper lägga tid på att ta oss till affären, säger hon.

En Instagram-post fångade Sandra Söderbergs intresse. En kund hade postat en bild på varor som hon klickat hem och bland de många fynden fanns barnmat som alltid finns på inköpslistan när man har en åtta månader gammal dotter hemma.

– Jag gick in på sajten och där fanns hur mycket som helst att fynda, både till dottern men också till mig och min man, säger Sandra.

– Priserna är helt fantastiska och det passar ju väldigt bra för oss som är föräldralediga med mindre pengar att röra oss med. Att man gör ett miljömedvetet val känns också helt rätt i tiden, framför allt när man själv fått barn och inser hur viktiga miljöfrågorna faktiskt är.

Sandra, som bor i Malmköping i Flens kommun, har en bit att åka till närmaste mataffär och tycker det är en frihet att kunna klicka hem de varor hon behöver på nätet.

– Dels slipper man åka och handla och dels sparar vi ju in resekostnaden.

Har du några tips till dem som ännu inte testat att handla på Matsmart?
– Egentligen är det att gå in på sajten i lugn och ro, klicka sig runt bland de olika kategorierna och hitta sina favoriter. Jag rekommenderar också Matsmart varmt när det är dags för kalas, fest eller middag. Jag hittar ofta hela lådor som passar utmärkt till sådana tillställningar.

Namn: Sandra Söderberg.
Ålder: 28 år. Familj: Gift med Andreas och tillsammans har vi dottern Signe (8 månader).
Bor: Malmköping
Jobbar som: För tillfället är jag mammaledig men annars jobbar jag som sömmerska på Hem&Miljö i Malmköping.
Favoritprodukter på Matsmart: För tillfället är det absolut barnmat.