Matsmart samarbete

Tävling - vinn biljetter till Kolmården!

Matsmart inleder ett samarbete med Kolmårdens Djurpark som innebär att vi tillsammans räddar parkens dryck, mat och snacks som riskerar att bli till matsvinn. Det firas med en tävling!

Produkterna, som har kort eller passerat bäst före-datum, kan nu räddas via dig och alla andra matsmarta miljöhjältar över hela Sverige. Därmed undviks den helt onödiga miljöpåverkan som hade uppstått om fantastiska varor hade producerats för att bara slängas.

För så här är det: att producera mat orsakar bland annat växthusgaser som påverkar klimatet och därmed också människa, djur och natur – vilket både vi och Kolmården vill undvika till varje pris.

Så för att fira samarbetet kommer du – och alla andra matsmarta miljöhjältar där ute – under fyra veckor i rad kunna tävla om biljetter till Kolmården.

En lycklig vinnare tar varje vecka hem 4 biljetter till Kolmårdens Djurpark (2 vuxenbiljetter och 2 biljetter för barn 3-12 år, totalt värde 1696 kr).

Du gör så här för att tävla i den fjärde (av totalt fyra) tävlingar:

1) Beställ från Matsmart senast söndag den 30 juni (har du redan hunnit beställa under den här veckan kan du också delta i tävlingen).

2) Skicka ditt ordernummer, tillsammans med en motivering till varför du vill besöka djurparken, och mejla ditt tävlingsbidrag till tavling@matsmart.se Skriv "Kolmården" i ämnesraden.

3) Klart!

Den fjärde tävlingen (av totalt fyra) pågår till och med den 30 juni och eventuell vinstskatt bekostas av vinnarna. Vinnarna kontaktas via mejl, där vinnaren blir ombedd att uppge sitt ordernummer. Den matsmarta juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren presenteras på Matsmarts Facebook-sida, som du hittar via denna länk. , i början av vecka 27.

Kolmårdens Djurpark är Nordens största och här hittar du också Bamses Värld med årets nya attraktion Mini-Hopp, berg- och dalbanor som Wildfire och Vildmarkshotellet.

Så stort lycka till – vi vet att de lyckliga vinnarna kommer att få en helt fantastisk dag!