Cecilia F

Våra hjältar

2021-09-10

Säg hej till Cecilia som älskar kost, träning och hälsa, tycker matlådeförberedelser är terapi och som är en riktig sucker för listor💪

Kort om Cecilia

Jag heter Cecilia, är en 30-årig tjej som arbetar som konsult och brinner för kost, träning och hälsa. Dessutom gillar jag att effektivsera vardagen med enkla knep och är en riktig sucker för listor.

Såhär hittade jag Matsmart

Redan tidigt i Matsmarts liv upptäckte jag sajten när jag skulle klicka hem kosttillskott. Plötsligt dök ett bra erbjudande upp från dem och jag blev nyfiken. Sedan dess har jag handlat kontinuerligt!

Det bästa med Matsmart

Att det finns möjlighet att gynna både miljön, samvetet och plånboken genom att göra riktiga fynd. Men det finns mer än så! Jag gillar också att det vid varje beställning går att se hur stor del av den matsmarta lådan som är fylld och på så vis kan man maximera fyllnadsgraden. Och så gillar jag att det finns så många olika kategorier vilket betyder att det finns något för alla.

Hur och hur ofta jag handlar matsmart

Jag prenumererar på Matsmarts nyhetsbrev och när det kommer lockande deals så brukar jag handla. Det brukar ske en gång i månaden ungefär. Ibland blir det lite fullt i skafferiet men vad gör väl det?🙂 Det är ju väldigt enkelt att handla! Jag bara klickar hem vad jag vill ha (ser alltid till att fylla en hel låda så att det inte slösas tomrom och inte blir fler transporter än nödvändigt), betalar och väljer antingen hemleverans eller till postombud beroende på hur tungt paketet är.

Vad jag brukar fynda

Allt möjligt. I min standardbeställning ingår riskakor, te, duschtvål och bakplåtspapper. Jag brukar tänka att jag ska köpa sådana saker som jag vet att jag skulle ha köpt i vilket fall som helst. På så vis är jag säker på att det går åt. Det är väldigt smidigt att få hem stora och tunga förpackningar med exempelvis ris eller spannmål, att slippa gå till affären för att köpa tråkiga saker som tvättmedel och att dessutom få inspiration till att testa nya saker.

Mitt bästa food waste-hack

Matlådor, helt klart! Jag tycker att det är ren terapi att preppa mat inför veckan på söndagar, lägga maten i matlådor och frysa in. Sen är ju restfest också ett stående inslag. Även små mängder rester sparas hemma hos mig och efter några dagar har jag samlat ihop till ett mellanmål/lunch/middag och har en liten buffé av olika rätter. Kanske inte en gastronomisk upplevelse i vissas ögon men jag gillart!

Cecilias favoritkategori: