Hjälp en gammal kompis!

Hej där! I dessa tider, när en inte kan träffa alla en gillar, är e-handeln extra bra. Eftersom en kan klicka hem precis allt en behöver, utan någon fysisk kontakt.

Men det finns en dum grej i kråksången. Det är, att de personer som kanske behöver e-handeln som mest, tyvärr använder den som minst. För i takt med att åldern ökar, minskar shoppandet online. Dumt tycker vi, när e-handeln kan vara så användbar!

Men vänta lite här nu. De här äldre har ju dig! Det vore ju så himla fint om du ville hjälpa till? Kanske att du kan visa en gammal kompis (en äldre person eller en vän som skulle behöva bli lite mer digital) hur en shoppar online? Det skulle göra både oss och (förhoppningsvis) din kompis väldigt glada <33

PS! Vill du och en gammal kompis ha chans att vinna en rabattkod på 300 kronor? Berätta då hur du hjälpt en gammal kompis i Corona-tider och varför just ni borde vinna varsin rabattkod (som ni sedan kan online-shoppa för tillsammans!). Det gör du genom att lägga upp en bild på Instagram och använda hashtaggen #hjälpengammalkompis eller genom att ladda upp en bild i kommentarsfältet i vårt tävlingsinlägg på Facebook (här).

Vi längtar efter att få läsa om hur grymma ni är på att hjälpa varandra! Som inspiration har vi satt ihop en enkel guide för hur en handlar hos oss. Perfekt för den som gärna vill, men inte är så van vid att shoppa på nätet!

Såhandlardupåmatsmart

Vill du spara ner guiden i din telefon eller dator? Om du vill spara den på din telefon håller du inne ett finger på bilden och trycker sedan på spara. Om du vill spara den på din dator högerklickar du istället på bilden och trycker sedan på spara :)