Leverans & frakt

Klimathjälte! Fri frakt startar vid köp över 500 kr

­

LEVERANS TILL HEEELA SVERIGE

När du fyller i ditt postnummer i kassan kommer de leveranssätt som är tillgängliga för din ort dyka upp i en lista.

Vi vill såklart ge dig en lika bra upplevelse oavsett om du bor i Malå eller Malmö. Därför gäller exakt samma leveranspriser över hela Sverige.

Hur funkar fri frakt?

Ju mer du handlar för hos oss, desto fler lådor kan du få levererade helt utan kostnad. En älskar ju fri frakt. Inte sant?

Men varför kostar lådorna olika mycket?
Kostnaden per extralåda som behövs blir mindre ju fler lådor en måste använda. Det här beror på att sträckan som lådorna färdas från butik till kund blir samma, oavsett antal lådor. När kostnaden för transport och miljöpåverkan fördelas på antalet lådor kommer kostnaden per låda att bli mindre ju fler lådor som levereras. Därför kostar första lådan mest och sista lådan minst.

520x520px Splash Frukosthimmel SE

Vi har tre storlekar på våra lådor. 70 liter (58x38x51 cm), 38 liter (43x28x45 cm) och 10 liter (31x26x28 cm). Maxvikt per låda är 20 kg. Lådorna skräddarsys genom att skäras ner på höjden för att passa just din order. Det gör att vi slipper skicka en massa luft eller onödigt packmaterial. Smart va!

Din order optimeras alltså för både vikt och volym och vi försöker alltid använda så få lådor vi kan. Men ibland behöver vi fler lådor än väntat. Därför kan antalet lådor som din order packas i komma att ändras. Ändringar i antal lådor tar vi dock aldrig betalt för - och har du betalt frakt för för många lådor kompenserar vi dig självklart för fraktkostnaden!

Hur funkar packning och leverans?

I det vi kallar “leveranstid” ingår både tiden det tar att packa din order på vårt lager, samt den tid det tar att skicka den med den fraktleverantör du har valt. Tiden det tar att packa din order varierar beroende på hur många andra ordrar som ligger i kö, därför kan det ibland dröja en eller ett par dagar innan du får din transportavisering.

Så snart din order är packad och redo för att lämnas över till fraktleverantören får du en avisering via e-post och/eller sms och din matsmarta order är på väg hem till dig!

Så funkar fri frakt-nivåerna

HANDLA FÖR 500 KRONOR - FÅ FRI FRAKT PÅ EN LÅDA
Handlar du för 500 kronor kan du fylla en hel låda med härlig mat och få den gratis levererad, hem till dig eller till ditt ombud, beroende på vad som passar dig bäst. Lika gratis i hela Sverige.

Behöver du fler lådor till din leverans får du betala för frakten av dessa. 39 kronor för låda nummer två, 29 kronor för låda nummer tre, 19 kronor för låda nummer fyra och därefter 9 kronor per låda.

HANDLA FÖR 900 KRONOR - FÅ FRI FRAKT PÅ TVÅ LÅDOR
Handlar du för 900 kronor kan du fylla två stora lådor och få dem gratis levererade, till tröskeln eller närbutiken, helt upp till dig och var du än bor.

Behöver du fler lådor än två till din leverans får du betala för frakten av dessa. 29 kronor för låda nummer tre, 19 kronor för låda nummer fyra och därefter 9 kronor per låda.

HANDLA FÖR 1200 KRONOR - FÅ FRI FRAKT PÅ TRE LÅDOR
För 1200 kronor får du massor av varor i vår butik. Då behöver du gott om plats när ordern packas och då kan du fylla tre lådor till bredden. Utan fraktkostnad till det leveransställe du själv väljer, varsomhelst i Sverige.

Behöver du fler lådor än de tre som är gratis på denna nivå, får du betala för frakten av dessa. 19 kronor för låda nummer fyra och därefter 9 kronor per låda.

HANDLA FÖR 1400 KRONOR - FÅ FRI FRAKT PÅ FYRA LÅDOR
Handlar du för 1400 kronor kan du fylla, ja du gissar rätt, fyra lådor och få dem gratis levererade. Hem till dig eller till ett ombud nära dig, någonstans i Sverige.

Behöver du fler lådor än fyra får du betala frakten för dessa, 9 kronor per låda.

HANDLA FÖR 1500 KRONOR - FÅ FRI FRAKT PÅ FEM LÅDOR
Nu är du med, eller hur? En order på 1500 kronor betyder fem proppfulla lådor utan kostnad och levererade på det sätt som faller dig i smaken. Gratis över hela Sverige.

Behöver du fler lådor än fem på denna nivå får du betala frakten för dessa, 9 kronor per låda.