Kategorier

Varumärken

Nyttiga länkar

🥤 Ett flak Coca Cola Lime ENDAST 49 kr! 🥤 Till dealen

Leverans & frakt

Klimathjälte! Fri frakt startar vid köp över 600 kr

­

LEVERANS TILL HEEELA SVERIGE

När du fyller i ditt postnummer i kassan kommer de leveranssätt som är tillgängliga för din ort dyka upp i en lista.

Så funkar fri frakt-nivåerna

HANDLA FÖR ÖVER 600 KRONOR - FRI FRAKT TILLGÄNGLIG PÅ FÖRSTA LÅDAN
Handlar du för över 600 kronor kan du fylla en hel låda och få den gratis levererad, oavsett var i Sverige du befinner dig!

Behöver du fler lådor till din leverans betalar du frakt för dessa. Det kostar mellan 29 och 39 kronor per extra låda beroende på valt leveranssätt.

HANDLA FÖR 1000 KRONOR - FRI FRAKT TILLGÄNGLIG PÅ ALLA LÅDOR
Handlar du för över 1000 kronor har du säkert gjort massa matsmarta fynd. Då behövs det gott om plats när ordern packas - därför har du möjlighet att fylla obegränsat med lådor till bredden helt gratis till ett ombud, var du än bor i hela Sverige.

Innan du når fri frakt betalar du mellan 29 kr och 79 kr per låda beroende på hur mycket du handlar för och vilket leveranssätt du väljer. Ju mer du handlar desto billigare blir frakten och priset uppdateras automatiskt i kassan.

Hur funkar fri frakt?

Ju mer du handlar för hos oss, desto fler lådor kan du få levererade helt utan kostnad. En älskar ju fri frakt. Inte sant?

Men varför kostar lådorna olika mycket?
Kostnaden per extralåda som behövs blir mindre ju fler lådor en måste använda. Det här beror på att sträckan som lådorna färdas från butik till kund blir samma, oavsett antal lådor. När kostnaden för transport och miljöpåverkan fördelas på antalet lådor kommer kostnaden per låda att bli mindre ju fler lådor som levereras. Därför kostar första lådan mest och sista lådan minst.

520x520px Splash Frukosthimmel SE

Vi har två storlekar på våra lådor. 70 liter (55x38x33 cm) och 38 liter (45x28x24 cm). Maxvikt per låda är 20 kg. Lådorna skräddarsys genom att skäras ner på höjden för att passa just din order. Det gör att vi slipper skicka en massa luft eller onödigt packmaterial. Smart va!

Din order optimeras alltså för både vikt och volym och vi försöker alltid använda så få lådor vi kan. Men ibland behöver vi fler lådor än väntat. Därför kan antalet lådor som din order packas i komma att ändras. Ändringar i antal lådor tar vi dock aldrig betalt för - och har du betalt frakt för för många lådor kompenserar vi dig självklart för fraktkostnaden!

Hur funkar packning och leverans?

I det vi kallar “leveranstid” ingår både tiden det tar att packa din order på vårt lager, samt den tid det tar att skicka den med den fraktleverantör du har valt. Tiden det tar att packa din order varierar beroende på hur många andra ordrar som ligger i kö, därför kan det ibland dröja en eller ett par dagar innan du får din transportavisering.

Så snart din order är packad och redo för att lämnas över till fraktleverantören får du en avisering via e-post och/eller sms och din matsmarta order är på väg hem till dig!