Rädda mat. Spara pengar.

­
Gillar du billig och hållbar shopping? Perfekt. Hjälp oss att rädda mat och få upp till 80% rabatt på köpet. En win-win för både din plånbok och planeten!

Varför rädda mat?

En chockerande sanning: 1/3 av all mat som produceras globalt slängs bort! Matsvinn ligger bakom otroliga 8-10% av alla växthusgasutsläpp. Vi på Matsmart har gjort det till vår uppgift att ändra på det, en smaskig tugga i taget.

­

Varför produkter hamnar hos oss

Ända sedan starten år 2013 har vår passion varit att rädda mat och andra konsumtionsvaror som riskerar att slängas p.g.a.:

­

Bra att veta

Bolt-Wide

Vi säljer alla typer av läckra skafferivaror men inga färska kylvaror eller frysta livsmedel

Bolt-Wide

Vårt sortiment förändras ständigt så att vi kan ta hand om produkterna som behöver räddas just nu

Bolt-Wide

Vi finns enbart online och levererar till hela Sverige

Welcome discount

Nykundsrabatt

Bolt Symbol

Rabatten gäller för nya kunder som handlar för mer än 299 kr.

­

Exklusivt hos Matsmart

Även om vårt hjärta klappar mest för att rädda skafferi-delikatesser från att slängas så har vi också utvecklat våra egna varumärken. Det gör det ännu enklare och godare för dig att fylla varukorgen:

private label group

SAVED by Motatos
Vårt eget varumärke erbjuder mumsiga livsmedel tillverkade av räddade ingredienser. Från snedvridna morötter till konstiga pastaformer, för visst förtjänar allt producerat en andra chans!
Visa produkter
By Motatos
Säg hej till vårt andra varumärke som består av skafferi-klassiker och fungerar som ett komplement till vårt räddade sortiment. Passa på att fylla på med bra basvaror du alltid behöver där hemma samtidigt som du räddar mat.
Visa produkter

Redo att göra skillnad?

Kolla in våra populäraste produkter just nu!

­
­