Kategorier

Varumärken

Nyttiga länkar

☀️ Fynda sommarfavoriterna till extra heta priser! ☀️ Till kampanjen

Rädda mat. Spara pengar.

­
Gillar du att shoppa billigt och hållbart? Perfekt. Hjälp oss rädda mat och få upp till 80% rabatt. En win-win för både plånbok och planet!

Varför rädda mat?

Galet men sant: 1/3 av all mat som produceras globalt slängs bort! Faktum är att matsvinnet står för hela 8-10% av världens alla växthusgasutsläpp. Vår mission är att ändra på det, en tugga i taget.

­

Varför produkter hamnar hos oss

Ända sen vi grundades 2014, har vår stora passion varit att rädda mat och konsumentprodukter som riskerar att slängas av anledningar som:

­

Bra att veta

Bolt-Wide

Vi säljer alla möjliga slags skafferivaror men ingen färsk, kyld eller fryst mat

Bolt-Wide

Vårt sortiment förändras hela tiden eftersom produkterna i behov av räddning ständigt varierar

Bolt-Wide

Vi finns enbart online men levererar till hela Sverige

­

Bara hos Matsmart

Även om vårt hjärta klappar allra mest för att rädda mat så har vi också skaffat oss två nya passioner under årens gång, nämligen våra egna matvarumärken:

private label group

SAVED by Motatos
Vårt varumärke som erbjuder god mat gjord på räddade ingredienser. Det kan vara allt från krokiga morötter till märkligt formad pasta - i vår värld förtjänar all mat en andra chans!
Visa produkter
By Motatos
Vårt varumärke som erbjuder schyssta skafferibasvaror som oftast inte går att hitta som räddad mat. Med hjälp av dessa kan du bunkra upp skafferiet och rädda mat i ett enda svep!
Visa produkter

Helt vanliga fast ovanliga produkter

En liten del av vårt sortiment (runt 10%) är vad vi kallar helt vanliga produkter. Det är produkter med låg risk att svinnas som hittas i vanliga matbutiker men som råkar vara ovanliga hos oss.

Redo att rädda mat?

Spana in våra populäraste produkter just nu!

­
­