Kategorier

Varumärken

Nyttiga länkar

☀️ Fynda sommarfavoriterna till extra heta priser! ☀️ Till kampanjen

Säker mat och säkra leveranser

I extrema situationer som nu, i samband med spridning av viruset Covid-19, är det viktigaste förstås att värna om människors hälsa. I det arbetet behöver vi alla visa varandra stor hänsyn och omsorg. Vi lovar också att göra allt vi kan för att du som kund ska kunna få dina leveranser så snabbt som möjligt och på säkrast möjliga sätt.

Det här gör vi på Matsmart för att värna om säkerheten för kunder och anställda.

Matsäkerhet

Du som kund kan lugnt fortsätta att beställa mat från oss. Vi följer noggranna säkerhetsrutiner i hanteringen av våra produkter och följer alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förändrade leveransrutiner

Generellt sett ska vi alla undvika fysisk kontakt just nu och det gäller förstås även våra leveranser. Matsmart använder flera olika leverantörer och alla leveranser sker därför inte på samma sätt. Vi vill be alla kunder att hålla sig öppna för förändringar i rutiner och vara uppmärksamma på informationen som kommer i leveransaviseringar. Förändringar sker löpande, i takt med att vi och våra leverantörer följer direktiven från våra myndigheter.

Rutiner för vår personal

Vi har vidtagit försiktighetsåtgärder för vår personal som uppdateras dagligen. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, har noggranna hygien- och städrutiner och har beredskap för att klara av en ökad frånvaro.