Skafferi­­klassiker!

BY MOTATOS - BASVAROR DU ALLTID BEHÖVER

Säg hej till vårt eget varumärke By Motatos som erbjuder schyssta skafferivaror till lika schyssta priser. Tanken med produkterna är att de ska göra det enklare att rädda mat genom att fungera som ett komplement till vårt räddade sortiment. Rätt fenomenalt om du frågar oss!

Dessutom, när du köper de här produkterna är du med och donerar pengar till The Hunger Project. Hur? Matsmart donerar nämligen 1% av bruttovinsten till denna fantastiska organisation som jobbar för att bekämpa världshungern.

Träffa Skafferihjältarna
Litet (kli)matavtryck. Vi strävar efter att göra minsta möjliga klimatavtryck på vår planet. Vår vision är en värld utan matsvinn. 100% transparens och höga lrav på transporter, logistik och förpackningar. Ta reda på mer om våra produkter.
Mindre svinn. Du kanske undrar varför vi lanserar vårt eget matvarumärke? Räcker det inte att rädda mat såsom vi gör idag? Aldrig. Vi vill rädda ännu mer. Och tanken är att våra skafferihjältar till produkter ska bidra. Läs mer om hur By Motatos hjälper oss att rädda mer mat genom att klicka här.
Mat för alla. Vi tycker att smaka gott och göra gott ska gå hand i hand. Därför stöttar vi den ideella organisation The Hunger Project som gör gott genom att minska hunger. För varje såld By Motatos-produkt doneras pengar till samhällen i nöd. Läs mer om samarbetet för en mindre hungrig värld.