Skafferi­­klassiker!

Hej där klimathjälte!

Du kanske undrar varför vi har vårt eget matvarumärke "By Motatos"? Finns det inte redan tillräckligt med mat där ute som bara väntar på att bli räddat?! Tja, det finns en himla massa spännande produkter, snacks och säsongsbetonad mat i behov av räddning. Men det finns desto mindre vanlig skafferimat som vi alla älskar att ha hemma. Och just därför har vi tagit fram basvaror med ett litet klimatavtryck men som gör stor skillnad.

Basvarorna är nämligen tänkta att göra det enklare att rädda mat. Hur då? Jo. Ni klimathjältar har berättat för oss att det ibland kan vara svårt att fylla en hel låda med räddad mat. Genom att ha basvaror som komplement på sajten kan lådor smidigt fyllas ut och det blir enklare att rädda mat. Rätt fenomenalt va? Låt oss äta gott, göra gott och rädda mer mat än någonsin!

Träffa Skafferihjältarna
Litet (kli)matavtryck. Vi strävar efter att göra minsta möjliga klimatavtryck på vår planet. Vår vision är en värld utan matsvinn. 100% transparens och höga lrav på transporter, logistik och förpackningar. Ta reda på mer om våra produkter.
Mindre svinn. Du kanske undrar varför vi lanserar vårt eget matvarumärke? Räcker det inte att rädda mat såsom vi gör idag? Aldrig. Vi vill rädda ännu mer. Och tanken är att våra skafferihjältar till produkter ska bidra. Läs mer om hur By Motatos hjälper oss att rädda mer mat genom att klicka här.
Mat för alla. Vi tycker att smaka gott och göra gott ska gå hand i hand. Därför stöttar vi den ideella organisation The Hunger Project som gör gott genom att minska hunger. För varje såld By Motatos-produkt doneras pengar till samhällen i nöd. Läs mer om samarbetet för en mindre hungrig värld.