🤑 SUPER SAVE SALE - Upp till 90% rabatt! 🤑 Till rean

Våra varumärken

Säg hej till våra egna produkter från Motatos, vårt internationella varumärke!⭐ Här hittar du våra två produktserier:

  • By Motatos - Basvaror du alltid behöver
  • Saved By Motatos - Spännande produkter gjorda på räddade ingredienser

Spana in mer här!

BY MOTATOS - BASVAROR DU ALLTID BEHÖVER

Säg hej till vårt eget varumärke By Motatos som erbjuder schyssta skafferivaror till lika schyssta priser. Tanken med produkterna är att de ska göra det enklare att rädda mat genom att fungera som ett komplement till vårt räddade sortiment. Rätt fenomenalt om du frågar oss!

Dessutom, när du köper de här produkterna är du med och donerar pengar till The Hunger Project. Hur? Matsmart donerar nämligen 1% av bruttovinsten till denna fantastiska organisation som jobbar för att bekämpa världshungern.

Träffa Skafferihjältarna
Mat för alla. Vi tycker att smaka gott och göra gott ska gå hand i hand. Därför stöttar vi den ideella organisation The Hunger Project som gör gott genom att minska hunger. För varje såld By Motatos-produkt doneras pengar till samhällen i nöd. Läs mer om samarbetet för en mindre hungrig värld.

SAVED By Motatos - Gjort på räddade ingredienser

SAVED By Motatos är ett varumärke skapat av oss: Matsmart-Motatos. Vårt sortiment gör det enkelt och inspirerande att äta gott och rädda ännu mer mat. Hur? Jo, genom att erbjuda ett prisvärt, kreativt & läckert sortiment gjorda på räddade råvaror.

Du hörde rätt! Vi räddar råvaror från livsmedelsproduktion eller direkt från åkrarna och gör det till smakrika produkter med en twist. Att rädda mat blir lätt, prisvärt och roligt.