🤑 SUPER SAVE SALE - Upp till 90% rabatt! 🤑 Till rean
Matsmart Stories

En perfekt match!

Varumärken & produkter

2023-01-12

Låt oss berätta om en episk kärlekshistoria! Allt började egentligen med att vi dagdrömde om vilken perfekt match vi skulle kunna vara. En stor dos mod och några första trevande steg senare, förvandlades dagdrömmen till verklighet.

Vi är ganska olika vid första anblick. En av oss (hint: N!CKS) spenderar dagar och nätter med att skapa nästa schyssta better-for-you snack. Den andra (hint: Matsmart) är en riktig saveaholic som är besatt av att rädda ingredienser och omvandla dem till smarrig mat. Men våra olikheter till trots, drogs vi till varandra likt magneter. Yin och Yang hann vi tänka, innan vi bestämde oss för att vara modiga och våga satsa!

Ur modet föddes ett räddat better-for-you-snack, eller närmare bestämt en proteinbar. Baren är gjord på 40% räddade ingredienser som blivit över i produktionen av N!CKS två bästsäljande bars med smak av jordnöt och kola. Vi blandade smakerna, adderade några nya ingredienser och vips så hade ett kärleksbarn kommit till världen!

Vår proteinbar är trippel-schysst! Schysst mot dina smaklökar då den är fylld med krämig kola, crunchiga jordnötter och insvept i silkeslen mjölkchoklad. Schysst mot planeten då den är fri från palmolja och gjord på 40% räddade ingredienser. Och schysst mot dig eftersom den inte innehåller något socker.

Sugen på en räddad proteinbar fylld av kärlek? Du hittar den här!

P.S. Vi hoppas att det är kärlek vid första tuggan!