🤑 SUPER SAVE SALE - Upp till 90% rabatt! 🤑 Till rean
Matsmart Stories

Nya kryddor i gammal kostym

Varumärken & produkter

2024-07-09

Just nu är vi i full fart med att rädda 200 000 kryddförpackningar. Varför nu detta undrar kanske du? Jo, såhär: kryddföretaget Spicemaster byter ut sina förpackingar baserat på önskemål från kunder och har i samband med det fått ett överskott av gamla förpackningar. Att låta dessa gå till spillo bara för att de råkar vara av gammal design, tycker Spicemaster är helt otänkbart - och vi håller förstås med!

För att undvika förpackningssvinn har vi gått ihop och tillsammans fyller vi nu de gamla förpackningarna med helt nya kryddor och säljer dem här hos oss. Nya kryddor i gammal kostym, helt enkelt! Totalt rör det sig om ett tiotal olika ekologiska kryddor och kryddmixer - däribland rosmarin, timjan, basilika och olika taco- och dippmixer. Och det är inte vilka kryddor som helst, utan kryddor av riktig toppkvalitet.

Det kanske allra bästa i kråksången (förutom att inga förpackningar svinnas) är att detta utgör ett gyllene tillfälle att fynda ekologiska kryddor till stora rabatter. Just kryddor råkar ju dessutom vara utmärkta att bunkra upp med eftersom de i stort sett aldrig blir gamla. Så länge de förvaras mörkt, torrt och svalt, kan de i princip hålla hur länge som helst. Det enda som kan hända är att de tappar lite i smak, men det kan man enkelt lösa genom att bara krydda lite extra.

Sugen på att bunkra upp kryddskåpet? Perfekt, då hittar du Spicemasters kryddor i gammal kostym här.