Frankful® ♥ Matsmart

Varumärken & produkter

2021-09-03

Vad händer när en matsmart filur som Matsmart träffar en klimatsmart taco-freak som Frankful®? Jo. Det blir en match made in taco-heaven🌮 Vi drömmer båda o att göra matindustrin lite schysstare och tillsammans får vi superkrafter!

Frankful® är hyfsat nytt i matbutiken och erbjuder tacos som är dubbelt så gott. Gott som i gott, genom att skapa himla goda tacogrejer – och gott som i gott för planeten, genom att hela tiden säkra ett lågt klimatavtryck. Frankfuls produkter är nämligen noga framtagna med lågt klimatavtryck – det gäller alltifrån ingredienser och produktion, till logistik och konsumtion. På så vis är det möjligt att både äta god tacos och göra gott på samma gång!

Vi på Matsmart älskar Frankfuls klimatsmarthet. Och Frankful® älskar vår matsmarthet. Och just därför bestämde vi oss för att börja samarbeta! Hur då undrar kanske du? Jo. Frankful® har lovat att låta oss köpa deras tacogrejer som på något vis riskerar att bli svinn. Och vi på Matsmart har lovat att göra allt vi kan för att rädda dem. Det betyder att närhelst produkter från Frankful® är i behov av en räddning så kommer de att hittas här på sajten. Och det i sin tur betyder noll Frankful-svinn. Wow och hurra för det!

Både Frankful® och vi på Matsmart är superglada för samarbetet eftersom det är bra på flera vis! Bra för planeten för att vi tillsammans minskar matsvinnet. Bra för Frankful® som slipper slänga sina klimatsmarta produkter. Bra för Matsmart som får fylla sajten med klimatsmarta tacogrejer. Och såklart, bra för dig som kund som har chans att göra en hjälteinsats genom att rädda dessa godsaker till ett riktigt bra pris. Ett samarbete i världsklass helt enkelt!

Om produkter från Frankful är i behov av räddning just nu så hittas de här.