😎 Pepsi Max 20-pack ENDAST 49 kr! 😎 Till dealen

Ett matsmartare samarbete – The Hunger Project

Varumärken & produkter

2022-04-26

När du köper en vara från våra varumärken By Motatos eller SAVED By Motatos bidrar du samtidigt till en värld utan hunger. En procent av vinsten från försäljningen av våra egna varor går nämligen till The Hunger Project, en global organisation som driver utvecklingsprogram i 13 länder i Afrika, Latinamerika och Asien.

Sedan 2021 har Matsmart och The Hunger Project samarbetat med den gemensamma visionen att minska hunger och skapa ett mer hållbart matsystem.

– Matsmart är ett företag som tar ansvar och vill förändra ett ohållbart matsystem, vilket är en viktig del av hungerfrågan. Samarbetet med Matsmart innebär att vi kan göra ännu mer för att minska hungern internationellt, och dessutom skapa medvetenhet kring hungerfrågan här hemma, säger Malin Flemström, VD, The Hunger Project Sverige.

The Hunger Project…

…kommer inte med färdiga lösningar, istället gör de det möjligt för samhällen att komma samman, hitta styrka i varandra och gemensamt förändra livsvillkoren.

…ger inga bidrag, utan investerar i människors egen fantastiska kraft. …delar inte ut mat, utan utbildar i jordbruksmetoder, sår frön och skördar hopp.

…för inte någons talan, utan ger de som behöver en egen röst.

…ser till att kvinnor får ta plats, tjäna egna pengar och bestämma över sina liv.

…mättar längtan efter rättvisa, demokrati och en tro på framtiden.

The Hunger Project vet att matpaket inte är en hållbar lösning på världshungern. För matpaket mättar bara idag. Utbildning, jämlikhet och självförsörjning även imorgon.

Gör det skillnad?

Ja! Läs mer om hur The Hunger Project arbetar och vilken effekt de skapar här.