SOMMARREA ☀️ Fynda med upp till -90% rabatt 🤑 Till rean
Matsmart Stories

Nya varor varje dag

Vi är Matsmart

2021-07-28

Vi lever i en föränderlig värld. Nästan lika föränderlig som Matsmarts sortiment! Handlar man hos oss märker man snabbt att vårt utbud skiftar från vecka till vecka, från dag till dag – ja, till och med från timme till timme. Det har inget att göra med att vi vill krångla till det för nån (vi lovar) utan har att göra med vad som för tillfället behöver räddas från att bli svinn.

Överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender, kort eller ibland passerat bäst före-datum. Orsakerna till varför en god och fullt ätbar produkt riskerar att slängas är minst sagt fåniga. För att kunna rädda så mycket som möjligt behöver vi ha span åt alla håll och snabbt anpassa oss efter vad som behöver räddas just nu. Det är därför vårt sortiment blir till ett konstant flöde av nyheter och limited edition-varor. Och det gäller att skynda att fynda! Ibland är partierna av det som kommer in små och säljer slut på ett ögonblick.

By Motatos

Vi gillar verkligen att kunna erbjuda våra kunder ett varierat sortiment. Inte bara för att det är bra ur ett hållbarhetsperspektiv utan också för att vi tror att omväxling förnöjer och gör shoppingupplevelsen roligare. Ett ständigt växlande sortiment för dock med sig en del utmaningar såsom att man aldrig kan vara säker på vad som finns på sajten. En annan utmaning är att många matsmarta kunder berättat för oss att de ibland har svårt att fylla en hel låda med mat då de saknar bra basvaror. För att både göra sortimentet lite mer stadigvarande och göra det enklare att fylla ut sina lådor skapade vi By Motatos, vårt alldeles egna varumärke med bra basvaror som pasta, krossade tomater och olivolja. Och tro det eller ej, By Motatos hjälper oss att minska matsvinnet ännu mer. Genom att alltid kunna komplettera sin beställning med bra basvaror blir det enklare att fylla en hel Matsmart-låda. Och på så vis kan mer mat räddas. Kan det bli bättre?