Kategorier

Varumärken

Nyttiga länkar

😎 Pepsi Max 20-pack ENDAST 49 kr! 😎 Till dealen

Alltid mer för pengarna

Vi är Matsmart

2021-07-30

Fyra kexpaket för några kronor. Ekologisk müsli för en tjuga. Lyxiga skönhetsprodukter för under hundringen. Är såna deals ens möjliga?! Ja, hos Matsmart är de det. Vi har alltid mellan 20 till 90 procents rabatt på våra produkter. Att handla räddad mat hos oss är alltså inte bara snällt mot klimatet, utan också snällt mot plånboken. En riktig win-win!

Att leva lite mer hållbart ska vara möjligt för alla och det ska aldrig behöva vara svårt eller dyrt att göra klimatsmarta val. Därför är vi extra glada över att kunna kombinera ett brett och roligt sortiment med riktiga kanonpriser. Anledningen till att vi kan prissätta som vi gör är helt enkelt att vi fångar upp sånt hos leverantörerna som annars skulle ha slängts av en eller annan larvig anledning, såsom exempelvis överproduktion, förpackningsfel eller säsongstrender. Eftersom vi hjälper till att rädda produkterna får vi chans att köpa loss dem till riktiga brakpriser. Vilket i sin tur gör att vi kan sälja dem med riktigt drömmiga rabatter till er klimathjältar.

Grönt är skönt – och billigt

Att handla ekologiskt är ett perfekt sätt att ge lite extra kärlek till klimatet. Men är det inte lite för dyrt tänker kanske du? Ja jo, ekologiska produkter kostar oftast mer och många känner därför att de inte har möjlighet att välja ett grönare alternativ - även om de gärna skulle vilja. Men vilken tur då att Matsmart finns! För vårt ekologiska sortiment är nämligen precis lika fyndvänligt som resten av butiken och det rymmer en himla massa goda grejer för hela familjen. Det inkluderar också Matsmarts alldeles egna varumärke By Motatos där flertalet av de (hittills) elva produkterna är ekologiska. Hurra för det!